Kylrum och frysrum
Vi på Bureca är experter på kyl- och frysrum och erbjuder lösningar för alla typer av verksamheter. Vi kan hjälpa dig med att skapa ett kylrum för din restaurang med hög belastning, en funktionell och energieffektiv lösning för mejeriavdelningen i din butik, ett frysrum för jakttroféer eller en kylanläggning för matproduktion, grossist- eller cateringverksamhet. Vi har lång erfarenhet av att ta fram ritningar för våra kunder och kan erbjuda två lösningar där minst ett alternativ passar dina behov.
– För större kyl- och frysrum erbjuder vi två olika lösningar: lösa sandwichpaneler och platsbyggda kylaggregat. Sandwichpaneler ger en flexibel och lättmonterad lösning för stora kyl- och frysrum och kan anpassas efter dina specifika behov. Platsbyggda kylaggregat ger en obegränsad storlek på kylanläggningen och är speciellt lämplig för stora projekt. Båda alternativen ger en hög prestanda och energieffektivitet för att säkerställa att dina produkter hålls på rätt temperatur.
– För mellanstora och små kyl- och frysrum erbjuder vi färdiga moduler som du kan bygga själv med ett plug-in-aggregat. Vi är agenturer för Boxcold, en stor kylrumsfabrik från Italien och våra kyl- och frysaggregat kommer från Rivacold, en av branschens ledande aktörer. Dessa moduler ger en enkel och snabb installation och är lämpliga för mindre kyl- och frysrum, samtidigt som de ger hög prestanda och energieffektivitet för att säkerställa att dina produkter hålls på rätt temperatur.
Väljer du Bureca kan du vara säker på att vi gör allt för att säkerställa att du blir nöjd med ditt kyl- eller frysrum. Vi ser till att installationen går smidigt och utförs korrekt, oavsett om du väljer att använda våra professionella kyltekniker eller om du föredrar att göra det själv. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta hänsyn till alla viktiga faktorer som du bör beakta när du köper ett kyl- eller frysrum för din verksamhet.