Kylutrustning

Kylutrustning

Alla verksamheter inom mat- och dryckesnäringen som införskaffar ny kylutrustning ställer tre krav. De vill med kylutrustningen kunna erbjuda sina kunder en säker produkt, en näringsrik produkt och en produkt som de vet att de kan förvara under en längre tid. Råvarorna ska inte behöva tappa något av sin färskhet eller kvalitet, samtidigt som det är viktigt att den kylutrustningen förlänger råvarornas livslängd så att de kan beställa hem större volymer utan att behöva oroa sig för att all mat ska bli skämd.

Vi har försett våra kunder med tips och goda råd om vad de ska tänka på kring sin verksamhets kylutrustning och hur kylprodukterna ska skötas för att maskinlivslängden ska maximeras. Vi har sålt, levererat, monterat, installerat och servat både vår och andras kylutrustning i drygt 30 år nu. Behöver du ny kylutrustning med kylrum eller frysrum med sandwichpaneler och aggregat eller centralkyla till din verksamhet så har vi expertisen och erfarenheten som krävs för att du ska bli nöjd och trygg med ditt köp. Klicka på någon av knapparna ovan för att filtrera kylutrustningen efter din verksamhet, eller kontakta oss för en personlig rådgivning.

Är det så att ert kök känns trångt och litet så att ni inte får plats med tillräcklig kylförvaring? Har ni en plan för hur arbetsprocessen ska göras smidig och optimeras med tanke på förvaringen och vilka delar som ska ingå var i denna process? Att driva en restaurang är mer än att bara laga god och uppskattad mat till sina gäster. Nog för att kvaliteten på matlagningen är viktig, men för att kunna laga bra mat krävs bra råvaror. För att kunna hushålla med bra råvaror behövs ordentligt med kylutrymme och kylutrustning som kan förvara den mat som senare ska tillagas så att den inte tappar i kvalitet och fräschör. Det är så restauranger kan spara pengar. Det kan handla om såväl kylskåp och frysskåp, snabbfrysar, kylbänkar, bar- och vinkylskåp, hela kylrum och frysrum eller bara en enkel ismaskin för att kunna toppa drinkarna. Kontakta oss så hjälper vi er att effektivisera ert kök och planera och utnyttja varje litet utrymme så att förvaringen blir lättillgänglig, energisnål och slimmad. Då kan ni fokusera era krafter på att just laga den där goda maten och tillgodose ett maximalt antal gäster.