MerxTeam

 

JULGÅVOR – POPULÄRA PRODUKTER TILL MEDARBETARE OCH KUNDER

Gåvoset

Essentiella köksredskap av hög kvalitet – serverade i eleganta förpackningar. 

En gåva som kommer att användas är mer tillfredsställande att ge bort. Vi har tagit fram kvalitativa gåvoset som innehåller essensen av de redskap som gör matlagningen både roligare och enklare. MerxTeam har levererat köksredskap till restaurangbranschen i över 35 år och med den erfarenheten vågar vi lova att dessa gåvoset kommer fylla sitt syfte.

Salt & Pepparkvarn

Perfekt att användas både på middagsbordet eller under matlagningen i köket!

Klassisk set innehållande en saltkvarn och en pepparkvarn. Med det keramiska malverket ändras enkelt grovheten på kornen till önskat resultat. Genom att mala kryddor maximeras smaken och aromer lyfts fram.

I setet ingår:
• Kvarnar 2 st, 25 cm

Material:
• Gummiträ
• Keramiskt verk

GÅVOSET FRÅN MERXTEAM

Knivset 3-delar

Komplett och användarvänligt knivset-

i skandinavisk design!

Gör vardagens matlagning enklare med
hjälp av de tre viktigaste knivarna i köket;
kockkniven, brödkniven och skalkniven.
Med bra knivar är det både lätt och
roligt att briljera i köket.

köp nu!

Gourmé grillbestickset 12-delar

Klassiska bistrobestick.

Gourmé är klassiska bistrobestick som ligger bra i handen och möter kvalitetskraven från restaurangen men passar lika bra som vardagsbestick.
De smidda besticken med svarta, trippelnitade handtag i bakelit är slitstarka och har en hög egen vikt. Det polerade rostfria stålet behåller skärpan och glansen länge.

köp nu!

Salt & Pepparkvarn

Perfekt att användas både på middagsbordet
eller under matlagningen i köket!

Klassisk set innehållande en saltkvarn och en pepparkvarn. Med det keramiska malverket ändras enkelt grovheten på kornen till önskat resultat. Genom att mala kryddor maximeras smaken och aromer lyfts fram.

köp nu!

GÖR DIG REDO FÖR KLAPPAR DEN HÄR JULEN

Palermo curve grillknivsset

Vassa grillknivar framtagna för restaurangen.

Palermo Curve är ett designat grillknivset som ligger lätt i handen och möter kvalitetskraven från restaurangen. Knivbladen i 18/0 rostfritt stål har lång livslängd och behåller skärpan över tid. Handtagen är tillverkade i POM-material, en plast som är slitstark, hållbar och beständig.

köp nu!

Palermo XL grillknivsset

Rejäla grillknivar framtagna för restaurangen.

Palermo grillknivar är framtagna för att användas dagligen och är därför extra motståndskraftiga mot slitage. Knivarnas sågtandade blad i 18/0 rostfritt stål har lång livslängd och behåller skärpan över tid. Handtagen som är tillverkade i POM material ligger stabilt i handen. POM är en plast som är slitstark, hållbar och beständig.

köp nu!

Barset

Ett komplett set för den professionella bartendern.Börja med att muddla önskade frukter/örter i din shaker för att få fram juicesaft och en tydligare smak. För att enkelt kunna mäta upp rätt mängd i mätglaset placeras droppkorken i flaskans
öppning till valt innehåll. Häll över den uppmätta drycken i shakern, tillsätt isbitar samt resterande ingredienser och rör om med barskeden. Vid servering i glas placeras cocktailsilen på shakerns öppning för att slippa få med fruktkött/fröer.

köp nu!

MerxTeam- en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter samt profilprodukter.