Bureca Gruppen konceptavdelning

VI UTRUSTAR & INREDER FRAMTIDENS RESTAURANGER & STORKÖK

Utöver restaurangbranschen arbetar vi även med caféer, bagerier och livsmedelsbutiker. Vi anser att det inte finns någon lokal som är för stor eller för liten för ny inredning, smakfull design och bättre utrustning. Vi kan inte bara hjälpa till med att visualisera ditt koncept, utan med vår erfarenhet är vi skickliga på att ta fram tekniska arbetsritningar, för den detaljerade designen av ditt projekt. Från planeringsansökningar till dokumentation på plats, vi kan tillhandahålla våra expertkonsulttjänster i varje skede av projektet. Vi tillhandahåller ett gediget logistiskt stöd för den tekniska aspekten av projektet, men vi kan också hjälpa till i de kreativa och abstrakta delarna också.

Bureca Gruppen hjälper dig från idé till nyckefärdig lokal, med allt från designers och projektledare till egen byggpersonal och logistik. Från start till mål står vi vid din sida. 

Utveckling av koncept restaurang

Bureca Gruppen är hela ledet inom design, byggnation, inredning och utrustning av restauranger, storkök och andra offentliga lokaler.