Er pålitliga partner för utrustning och lösningar inom livsmedelsbutiksbranschen och varukyla anläggningar.

Din butiksmiljö är vårt expertisområde

Vi förstår vikten av att skapa en effektiv och attraktiv butiksmiljö samtidigt som man hanterar de specifika kraven inom livsmedelshantering. Med vår djupa förståelse för livsmedelsbranschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för er butik. Från kyl- och fryssystem till displayenheter och köksutrustning är vi er partner för att optimera er verksamhet.

Låt Bureca Gruppen® vara er partner inom livsmedelsbutiksbranschen. Kontakta oss för att utforska vårt sortiment och diskutera hur vi kan stödja er för att skapa en framgångsrik och effektiv butiksmiljö.

Varukyla anläggningar i offentlig sektor

Vi har även kompetens och lång erfarenhet inom varukyla för skolor, kontor och andra verksamheter. Våra lösningar sträcker sig till maskinrum för stora kylanläggningar. Oavsett om det gäller att skapa en optimal inomhusmiljö för utbildning och arbete eller att hantera stora kylanläggningar, anpassar vi vårt kunnande och våra produkter för att möta era behov.

Bureca Gruppen® – för lösningar som gör skillnad inom både livsmedelsbutiksbranschen, varukyla till skolor och kontor, samt maskinrum till stora kylanläggningar. Bureca Gruppen är din helhetsleverantör för allt från kyl- och frysdiskar i butiker till industrier, serverrum, kontorslandskap och offentliga miljöer.