Bureca bilar

Service och installationer

Vårt arbete fokuserar på fyra huvudprinciper

1

Kvalitet

Vi väljer alltid högkvalitativ utrustning som ger våra kunder ett maximalt resultat, en lång livslängd med full trygghet.

2

Miljövänliga

Vi arbetar aktivt med miljövänliga metoder, använder rätt köldmedium och lägger stort fokus på återvinning. Allt för att göra en minimal påverkan på miljön.

3

Rätt utrustning

Vi väljer alltid rätt leverantörer till de bästa priserna och undviker all onödig utrustning. Reservdelar ska i största mån finnas lättillgängliga i vilken servicebil som helst.

4

Driftkostnader

30 års erfarenhet gör att vi kan köra våra kylsystem med minsta möjliga driftskostnad. Detta grundlägger vi genom våra egen konstruerade manöverskåp som ger maximal kommunikation mellan utrustningarna.

Resultatet blir långvariga och trygga relationer

Våra kunder får en långsiktig trygghet med ansvar och betjäning även efter försäljning och garanti. Snabb service med jourtelefon 7 dagar i veckan.

Självklart innefattar våra arbeten kvalitetsmanualer 

Våra åtaganden inom branschen kännetecknas av en mycket hög kvalitet. Full dokumentation på alla utförda och planerade jobb enligt vår kvalitetsmanual.

Serviceavtal

Avtal kan tecknas oavsett produkter och oberoende av tidigare installatörer, med en garanterad service inom 24 timmar. Våra förebyggande kontroller minskar framtida problem med ca 60-70%.

Prislista

service & installation

Ordinarie tid
Måndag‐fredag 07:00 ‐ 18.00

595:-/h

OB tider 1
18:00 ‐ 22:00

945:-/h

OB tider 2
22:00 – 07:00, lördag, söndag samt helgdagar

1 045:-/h

Jouravgift

0:-

Utryckningskostnad 

0:-

Restid

0:-

Milersättning

125:-/mil

Zonersättning 1
(inom Malmö)

400:-

Zonersättning 2
(omkring Malmö)

500:-

Bilersättning

0:-

Faktureringsavgift

45:-

Material

Enligt Ahlsells prislista

Prislistan förnyas årligen i samband med företags lönerevision.

Incert Installations certifiering C 547
Swedac ackreditering
Medlem i Svenska Kyl&Värmepump föreningen
Certifikat2

Felanmälan

Om ett fel uppstått på er storköksutrustning fyller ni i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort. Försök vara tydlig i din beskrivning. Vi gör vårt bästa för att återkomma till dig inom 48 timmar.

Om problemet är akut bör ni kontakta vår serviceavdelning direkt, antingen på tel 040-210901 eller via mejl: info@bureca.se

Felanmälningsformulär

Kontaktuppgifter

Beskrivning