Utforska vårt utbud av komplett storköksventilation och kommersiella ventilationslösningar designad för att säkerställa inte bara energieffektivitet utan även långsiktigt, brandsäkerhet och med enkel underhållning.

Storköksventilation för en behaglig miljö och Kommersiella ventilationslösningar för behaglig inomhusmiljö

Från eleganta kåpor till avancerade fettreduceringssystem och moderna släcksystem – Bureca Gruppen erbjuder valmöjligheter för alla behov. Utforska vårt sortiment av stilrena kåpor för storkök, som kan kombineras med fettreduceringssystem. Komplettera din lösning med vårt skalbara elektroniska släcksystem, utrustat med den senaste tekniken. Vår expertis sträcker sig även till rådgivning vid projektering och dimensionering, samt erbjuder den senaste teknologin och partnerskap för drift och underhåll. Storkök producerar betydande mängder värme, ånga, fett och luftföroreningar. En optimalt dimensionerad ventilation är nyckeln till effektiv bortledning av dessa föroreningar och ersättning med frisk luft utan onödiga drag. Storkök utgör en krävande miljö där utrustning och interiör utsätts för betydande påfrestningar. Bureca Gruppen, med över två decenniers erfarenhet, erbjuder skräddarsydda ventilationslösningar som möter de höga kraven för storköksmiljöer. Vår expertis möjliggör anpassade lösningar baserade på dina specifika önskemål och behov.

Utöver vår spetskompetens inom storköksventilation finner du Kommersiella ventilationslösningar för en behaglig inomhusmiljö. Vi tillför frisk luft i din verksamhet oavsett verksamhet!

Vår Spetskompetens inom storköksventilation

ROSTFRIA KÅPOR:
Våra kåpor är framtagna för det professionella köket med höga krav på energieffektivisering samt lukt- och fettreducering. Vårt intelligenta reningssystem ger er personal en säker och bekväm arbetsplats. Dessutom kan du med renad luft spara energi med enkla medel! Renad luft innebär att energin i frånluften återvinns effektivare helt enkelt! Det som gör våra kåpor unika är: Helt i rostfritt stål AISI 304, godstjocklek 1,0mm med styrluft och frånluft. Högeffektiva filter för ökad brandsäkerhet och enklare rensning av frånluftskanaler.

FILTRERINGSSYTEM MED UV-LJUS OCH OZON:
Ett effektivt filtreringssystem med UV-ljus och ozon för lukt- och fettkontroll. Ett automatiserat och intelligent reningssystem som tillgodoser även de högsta kraven på rening av storkökets frånluft. Processen: de organiska molekylerna (t.ex. fett och olja) bryts ner av fotoner när de utsätts för UV-C-ljus. När den fotonedbrutna molekylen sen exponeras för ozon förbränns de med hjälp av kall en förbränning. Avfallsprodukten är vatten, syre och CO2 & polymeriserat fett. Kraftig luktreducering vilket leder till att omgivningen inte känner av lukter från kök som tidigare. Kraftig fettreducering vilket leder till enklare underhåll och minskad brandrisk. Ingen bakterietillväxt i huv och kanal.

ROSTFRIA IMKANALER & RÖKGASKANALER:
Rostfritt stål Syrafast AISI 316L som uppfyller krav och rekommendationer för kökskanaler enligt Imkanal 2012:2. För all typ av matlagning, inklusive kolgrillar och vedugnar. Passar alla typer av kökskåpor och reningssystem med ozon, UV-ljus och bakteriell rening. Välj fritt efter dina behov – brandisolering finns att välja 25, 50 eller 100 mm, diameter finns att välja mellan 113-600 mm samt anpassat godstjocklek efter din verksamhets krav. Med vårt stort lager erbjuder vi snabb leverans för flera olika dimensioner och utföranden samt erbjuder vi möjlighet att tillverka Speciella lösningar och passbitar