Leasing

Bureca Proffsen samarbetar med olika leasingföretag för att erbjuda dig de bästa alternativen. Ett av våra samarbetspartners är Wasa Kredit, ett välrenommerat företag inom leasingbranschen.

Vi erbjuder olika typer av finansiering, men den vanligaste formen är finansiell leasing. Här kan du välja en leasingperiod som sträcker sig från 24 till 60 månader, beroende på vad du vill finansiera och finansieringens belopp.

När ditt företag ansöker om leasing hjälper vi dig gärna att få bra villkor för din finansieringslösning. Det är viktigt för oss att du får en flexibel och kostnadseffektiv lösning som passar dina behov.

Här är några fördelar med leasing:

Kapitalfrigörelse: Genom att välja leasing binder du inte upp företagets kapital. Istället kan du använda det till andra viktiga investeringar eller verksamhetsbehov.

Balansräkning: Leasingobjektet behöver inte tas upp som en tillgång i balansräkningen, vilket kan ha fördelar för din företagsekonomi och kreditvärdighet.

Kostnadsfördelning: Leasingkostnaden fördelas jämnt över hela leasingperioden. Detta underlättar budgetering och planering av den kortsiktiga betalningsförmågan för ditt företag.

Ingen kontantinsats eller säkerhet: Vanligtvis behöver du inte betala någon kontantinsats eller ställa ytterligare säkerheter utöver själva leasingobjektet.

Fasta leasingavgifter: Leasingavgifterna faktureras regelbundet, antingen månadsvis eller kvartalsvis, vilket ger dig stabilitet och förutsägbarhet i din ekonomiska planering.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa finansieringsalternativen och hjälper gärna ditt företag att hitta rätt leasinglösning. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd finansieringslösning som passar just dig.