Vi hjälper dig till rätt val av aggregat och värmepumpar, vi sköter planering, försäljningen, installationen och servicen. En komplett lösning för dig och ditt utrymme.

Kylaggregat och frysaggregat

Eftersom Bureca Proffsen är en kylfirma i grund och botten väljer vi hela tiden den bästa lösningen när det gäller kylaggregat och frysaggregat. Vårt sortiment av aggregat kommer från Copeland och Danfoss som är två av de bästa fabrikat som finns på marknaden. Valet av dessa märken har kommit efter lång erfarenhet samt installationer av många olika kylaggregat och frysaggregat. Vi erbjuder här en komplett lösning till dig som behöver ett split aggregat paket till ditt kylrum eller frysrum, kyldisk, frysgondol etc. Observera att montering ska utföras av en kyltekniker.

Värmepump

Har du gått och funderat på ifall det är dags att investera i en betydligt mer energisnål värmekälla som årligen kan spara dig flera tusenlappar?

Då har du hittat rätt. Värmepumpar är energisnåla och därmed miljövänliga värmekällor som utvinner värme och kyla ur solenergin i framför allt luft, sjövatten och berggrund. Man brukar säga att de fungerar på samma sätt som kylskåp fast tvärtom; istället för att transportera bort värme som i kylskåpen så är det kylan som förs bort. Det finns flera olika typer av värmepumpar, och vilken som passar dig beror bland annat på marktypen där din tomt står, fastigheten och dess konstruktion, ditt värmebehov i antal kilowattimmar, fastighetens tillgång till värmekällor samt hur stor investering du är beredd att göra. Vi på Bureca har erfarenheten, kompetensen och enkla finansieringsalternativ även för privata kunder att guida dig till rätt val av värmepump för just dina behov. Dessutom kan vi hjälpa dig med montering och service.

Vad betyder bästa lösning vid val av aggregat? Jo, det innebär att när vi väljer ett kylaggregat så lägger vi stor vikt på:

• Effektivisering/elförbrukning
• Livslängd/fabrikat
• Val av tillbehörspaket
• Val av miljövänliga köldmedium
• Prisvärdhet

Dessutom lämnar vi rekommendationer, beräkningar och hjälper kunden att välja rätt modell.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig välja rätt modell.