Från idé till verklighet – Ta del av Bureca Gruppens kompetens att planera, utrusta, designa och installera ditt restaurangkök eller storkök

För effektiva restauranglösningar och pålitlig storköksutrustning.

Med vår breda expertis erbjuder vi skräddarsydda lösningar för er restaurang, inklusive kända produkter som Rational, Pizza Master, JBG, ATA med flera inom värmeutrustning, kylutrustning, möbler och liknande. Med vår expertis inom service, reparation och underhåll är vi dedikerade till att säkerställa att er restaurangutrustning fungerar optimalt. Vi strävar efter att minimera driftstopp och maximera er restaurangs prestanda.

Från köksutrustning och ventilationssystem till eleganta serveringsenheter är vi er partner för att optimera er verksamhet. Vi har ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter, inklusive de välkända varumärkena, för att möta de specifika behoven i en modern restaurangmiljö och säkerställa en smidig och effektiv drift. Kontakta oss för att skapa en framgångsrik restaurangmiljö och ett fullt utrustat storkök med hjälp av vårt mångsidiga utbud och kända produkter.

En storköksentreprenörer och en varukylaentreprenör under samma tak

Vi har även specialiserat oss på att erbjuda högkvalitativ storköksutrustning till skolor, kontor och liknande verksamheter. Vår målsättning är att skapa en optimal arbetsmiljö där både funktionalitet och estetik spelar en avgörande roll. Bureca finns på flera skolor och offentliga miljöer i Skåne. Vår stryka är att vi levererar både storkök och varukyla.