Vårt utbud

Vi har ett stort sortiment av kylutrustning att välja mellan till din livsmedelsbutik. Bland annat displaykyldiskar, displaykylskåp, frysdiskar och självklart kylrum och frysrum. På denna sida har vi samlat allt du behöver till bra pris.

Vill du starta en butik eller driver du redan en

Planerar du att starta en ny livsmedelsbutik eller utrusta din befintliga med nya och fräscha kyldiskar? Har du behov av en ny kylanläggning, stor eller liten? Är kylskåpen slitna och högljudda med glasdörrar fulla av sprickor eller kondens, skjutdörrar som gnisslar, eller är det elräkningen för frysgondolerna som äter upp verksamhetens tillväxt? Bureca har sett det förut.

Bureca kan kylanläggningar och kylutrustning

Vi är specialiserade inom kylanläggningar och kylutrustning, och kan erbjuda helhetslösningar för dig oavsett dina utmaningar och storlek på din butik eller varuhus.

Bureca hjälper dig

Förklara din situation för oss och låt en av våra kunniga säljare rita upp en lösning till hur dina varor kan både förvaras och exponeras maximalt i snygg, modern och miljöklassad kylutrustning ‒ optimal för just din verksamhet. Samtidigt minimeras elräkningen. Kontakta oss för rådgivning eller kom förbi vårt showroom och upptäck själv vilken utrustning som passar din butik.