Er pålitliga partner för en effektiv planering och projektering av storköksutrustning, ventilation och kylsystem.

Från idé till verklighet

Din helhetsleverantör som fokuserar på att projektera dina behov för att säkerställa en smidig drift. Vårt motto är att ha allt under ett tak för att se till så att ditt projekt utförs under trygghet och komfort. Vi tar er vision till nästa nivå med 3D- och 2D-visualisering, vilket ger er möjligheten att föreställa er projektet. Vi planerar för er optimala planlösning med rätt storköksutrustning, ventilation och kylsystem. Varje detalj beaktas för att säkerställa att ert projekt blir så funktionellt och kostnadseffektivt som möjligt. Kontakta oss för att diskutera era behov och låt oss tillsammans ta fram skräddarsydda lösningar och säkerställa en problemfri installation.
Bureca Gruppen®– er väg till en optimerad arbetsplats.

1. Din vision fångas upp! Din idé förvandlas till projektplan.

Du får ett komplett koncept med design, projektering och planering inklusive 2D/3D ritningar och bygglovshandlingar. Först och främst planerar vi för att samtliga kyla/värme/ventilations/VS kravs uppfylls. Sedan ser vi till att ni får rätt arbetsflöde och rätt arbetsmiljö. Och sist men inte minst hjälper vi till med design, färgval och inredning.

2. Utrustning.

Vi erbjuder kvalitetsprodukter speciellt anpassade för din butik, restaurang eller café samt ventilationslösningar för din fastighet.

Bureca Gruppen är er centrala källa för maskiner och utrustning inom butik, restaurang, café och bageri. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter för att möta era behov och optimera er verksamhet.

Kompetens inom Ventilation:
Utöver vårt breda sortiment har vi även specialkompetens inom ventilation. Vår erfarenhet sträcker sig över olika branscher, och vi kan erbjuda professionell rådgivning och skräddarsydda lösningar för att säkerställa optimal ventilation i era lokaler.

Djup Kunskap och Professionella Råd:
Med vår djupa kunskap inom maskiner och utrustning för butik, restaurang, café och bagerier kan ni lita på oss för att ge er professionella råd. Vi förstår att varje verksamhet är unik och strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just er.

Skräddarsydda Lösningar:
Vi strävar efter att vara mer än bara en leverantör – vi är er partner för skräddarsydda lösningar. Oavsett om det gäller maskiner, utrustning eller ventilation, anpassar vi vårt erbjudande efter era specifika behov och krav.

3. Leverans, montering, installering.

Låt våra certifierade tekniker göra jobbet rätt från början!

Vi är specialiserade på att skapa smidiga och effektiva installationer för allt från butik, restaurang och caféutrustning. Vårt erfarna installationsteam gör oss till er föredragna partner för att säkerställa att er utrustning integreras sömlöst och fungerar optimalt. Ni kan lita på oss för att leverera pålitliga och hållbara installationer.

Låt Bureca Gruppen®vara er valda partner för installationstjänster. Bureca Gruppen®– för professionell och pålitlig installation.

4. Service/Support.

Vi erbjuder service dygnet runt av våra erfarna, certifierade medarbetare. Läs mer om vår service här.

Vår Designprocess:

Vi förstår att restaurangens/caféets design är avgörande för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för era gäster. Hos Bureca Gruppen® går vi bortom att bara leverera möbler ochinredning – vi skapar helhetskoncept som återspeglar er identitet och skapar en attraktiv atmosfär.

Förstå Er Vision

Vi börjar med att förstå er vision och målsättning för restaurangen/caféet. Detta inkluderar att ta hänsyn till er varumärkesidentitet och den upplevelse ni vill erbjuda.

Konceptförslag i 3D

Genom avancerad 3D-design presenterar vi olika konceptförslag för er restaurang. Det ger er en visuell representation av hur teman, färgval och möbler kommer att samverka för att skapa en harmonisk atmosfär.

Tematisk Design och Färgval

Vi specialiserar oss på att skapa tematiska designkoncept och välja färger som förstärker er identitet. Varje detalj beaktas för att skapa en enhetlig och attraktiv miljö.

Möbler och Inredning

Vårt sortiment av möbler och inredning inkluderar noggrant utvalda element som kompletterar temat och färgschemat. Vi fokuserar på både stil och funktionalitet för attskapa en behaglig och praktisk atmosfär.

Bureca Gruppen® – för restaurangdesign som gör intryck och skapar en minnesvärd upplevelse för era gäster. Kontakta oss för att inleda processen och låt oss tillsammans förverkliga er restaurangs/cafées unika atmosfär.