Er pålitliga partner för service, reparation och underhåll.

Service och Underhåll med Bureca Gruppen:

Vi är specialiserade på att hålla er utrustning, för butik, restaurang och caféutrustning i toppskick. Vårt dedikerade serviceteam erbjuder omfattande service, reparation och underhåll för att säkerställa att er utrustning fungerar optimalt. Vi förstår vikten av snabb respons. Med vår effektiva service ser vi till att era problem åtgärdas snabbt och att era arbetsprocesser inte påverkas negativt. Vi skapar anpassade serviceplaner för att möta era specifika krav och förebygga framtida problem. Vårt serviceteam har lång erfarenhet och djup expertis inom service och reparation av olika typer av utrustning.

Vi finns här för er när ni behöver oss, redo att leverera snabb och tillgänglig service. Låt Bureca Gruppen® vara er förstahandsval för service, reparation och underhåll. Kontakta oss för att diskutera era behov och låt oss säkerställa att er utrustning alltid är i bästa skick.

Din partner för att hålla verksamheten i toppform.

Service och Modernisering av Kylanläggningar: Vi utför regelbundet underhåll för att säkerställa driftsäkerheten hos olika kylanläggningar, oavsett fabrikat. Vi tar även ansvar för larmfunktioner och erbjuder jouravtal på många orter. Effektiviseringar inkluderar rengöring av värmeväxlarytor, kompressorbyten och justering av fyllnadsgrad i systemet. Vi strävar också efter att förbättra anläggningens driftstrategi för att minska energiförbrukningen, inklusive återanvändning av genererad värme.

Ventilationsservice: Våra ventilationstekniker är redo att rycka ut med kort varsel. Vi erbjuder även långsiktiga samarbeten där vi analyserar verksamheten för att ge förbättringsförslag, med tillgång till den senaste utrustningen och mätinstrumenten.