Välkommen till Bureca proffsen

Vi är ett starkt växande familjeföretag vars främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg och omhändertagen. Letar du efter en kunnig, erfaren och proffsig aktör för ditt projekt så har du hamnat rätt.

Helhetslösning

Vi erbjuder en helhetslösning för din butik, restaurang eller ca inom kyl och värmeutrustning samt ventilationssystem. Vi säljer, levererar, monterar, installerar och servar med vårt egna proffsiga och certifierade serviceteam.

Trygg service

Med våra produkter och tjänster kan du som kund känna dig trygg med att du alltid får tag på oss, och oavsett fråga eller fundering är det bara ett telefonnummer borta. Med vårt serviceavtal kan du också uppleva tryggheten med en erfaren kyltekniker som snabbt kan vara på plats hos din verksamhet, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. 

Kontakta oss
Rational loggo (308x90px)

Event

Live demo/matlagning

Event

Live demo/matlagning

Event

Live demo/matlagning

Våra tjänster

3d ritning
Planering
Försäljning
Installation
Installation
service
Service

Våra tjänster

3d ritning
Planering
Försäljning
Installation
Installation
service
Service

Varför välja Bureca?

Vi ser helheten

Vi har erfarenheten och kompetensen från försäljning, leverans, installation och service till både butik, restaurang och café av kylutrustning, värmeutrustning, ventilation, VVS, el och gasinstallation. Men inte ens den bilden är komplett, för guldkanten på våra lösningar utgörs av dina behov och önskemål från just din verksamhet och hur vi skräddarsyr våra lösningar för dig. All kompetens och utrustning förenad i en verksamhet, med allt under ett och samma tak.

Höga krav ‒ på oss själva

Vi ställer krav, både på våra leverantörer och på oss själva. Kvaliteten på deras utrustning måste hålla svensk standard ‒ inte bara europeisk, annars faller de bort. Det gör att vår utrustning garanterat håller högsta kvalitet. Våra erfarna tekniker åker ut till tillverkarna, kvalitets-säkrar produkterna och kommer med förslag på förbättringar liksom anpassningar för den svenska marknaden. Först därefter hamnar utrustningen på Burecas lager.

Du får tryggheten

Vi vill vara det enkla alternativet för våra kunder som de kan känna trygghet med i varje led av affären. Därför tar vi de där extra försiktighetsåtgärderna. Vi har trygga och enkla finansierings-möjligheter, generösa garantier (ibland till och med efter att garantin har utgått), välutrustade servicebilar och ett erfaret serviceteam som för våra service-avtalskunder finns tillgängliga 24-7.

Expertis & erfarenhet

Ibland möter vi kunder som hamnat snett med tidigare partners, där vår föregångare på ett eller annat sätt svarat för ett misslyckande. Ibland strular utrustningen, ibland vid helt fel tillfälle. Oavsett vilken som är din situation vill vi att du ska känna dig trygg med oss. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen, och bredden i vår kompetens och expertis gör att vi kan lösa dina problem. Vi finns ett telefonsamtal bort.

Läs mer om Bureca i vår interaktiva broschyr

LAGERRENSNING

Upp till 60% rabatt

ENERGIBESPARA

Gör en enerigberäkning av dina produkter.

Senaste nytt

Vår blogg
SUZUMO gör det svåra lätt

SVR-BXA, ny modell med en designförbättring som formar riset till bättre rullar än någonsin. Vem [...]

UNOX produkter, skräddarsydd för dig

Konvektionsugnar, Kombiugnar, Bageriugnar & Bakeoff ugnar i bästa kvalitét till rätt pris och är ”Made [...]

iVario Pro. The Game Changer

Koka, steka och fritera med bara en maskin. Upp till fyra gånger snabbare och upp [...]

Öppet hus 13 – 14 september 2022 / FFCR Malmö mässan 19-20 oktober 2022

Flera leverantörer fanns på plats och demonstrerade produkter inom Butik-Restaurang-Café under dessa dagar.

Öppet hus 2002

I februari 2022 besökte kunder vårat Öppet hus evenemang.