Kyl och frysaggregat

Behöver du kyl och frysaggregat? Letar du efter prisvärda sandwichpaneler eller en leverantör som kan erbjuda dig en totallösning för att bygga ditt önskade kylrum eller frysrum inklusive kylmaskiner?

Bureca har svaren du behöver. Vi är specialiserade inom kyla och har all nödvändig kunskap och utrustning som du behöver. Hos oss hittar du kylrum och frysrum från en upp till flera hundra kvadratmeter stora ‒ ingen kylanläggning är för stor för oss. Vi bygger kylanläggningar med färdiga moduler för små och mellanstora anläggningar och med lösa sandwichpaneler för de större kylanläggningarna, och vi har både enkla plug-in och platsbyggda kylaggregat.

Ofta förvarar våra kunder stora mängder livsmedelsvaror i sina kylrum eller frysrum. Då är det viktigt att kylanläggningen fungerar som den ska, och inte plötsligt tappar sin kyleffekt. För att du ska slippa ligga vaken om natten och fundera på om dina kylda varor håller den angivna temperaturen erbjuder vi våra kunder fullkomlig trygghet. Vi konstruerar och bygger kylanläggningen som tillsammans med vårt serviceavtal garanterar dig god nattsömn.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig från start till mål så att du blir nöjd.